Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Giel Tuns stelt ook speciale plantenpakketten samen die de lucht zuiveren en voor een betere atmosfeer op de thuiswerkplek zorgen.</p>

Giel Tuns stelt ook speciale plantenpakketten samen die de lucht zuiveren en voor een betere atmosfeer op de thuiswerkplek zorgen.

(Foto: Han van Bodegom)

Bosje bloemen met vintage vaasje in de Vughterstraat

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Giel Tuns Vintage & Flowers is een nieuw bloemenconcept in één van de leukste Bossche straten. Een winkel vol inspiratie op het gebied van bloemen, planten, zijden én vintage. 

Giel Tuns is al zijn hele leven actief in de bloemenbranche. Hij heeft lange tijd een goedlopende bloemenzaak in Best gerund en was daarna actief als trendwatcher, stylist en freelance inkoper. In die rol reisde hij de hele wereld over. Van Europa, tot de verste uithoeken van China aan toe. “En toen kwam corona”, vertelt Giel: “Ineens viel nagenoeg al mijn werk weg. De grote evenementen waar ik de aankleding voor verzorgde en ook alle inkoopreizen. En het zag er op dat moment niet uit dat de situatie snel zou verbeteren. Vandaar dat ik begin dit jaar het besluit heb genomen om het over een andere boeg te gooien en terug te keren naar mijn ‘roots’; het runnen van een eigen bloemenzaak.”

Ruim aanbod vintage

Bij Giel Tuns Vintage & Flowers aan de Vughterstraat 197 kijk je de ogen uit. Niet alleen vanwege alle kleurrijke bloemen en kamerplanten en de prachtige collectie zijden bloem(stukken), maar zeker ook dankzij het ruime aanbod vintage vaasjes, potten en andere hebbedingetjes die Tuns in de loop der jaren privé heeft verzameld. Geen reproducties, maar het echte werk dus en alles is te koop! Kijk voor meer info op www.gieltuns.nl.

Meer berichten