Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Autobedrijf Van den Udenhout stunt tijdens de Septembershow - van 24 tot en met 26 september - met aantrekkelijke acties.</p>

Autobedrijf Van den Udenhout stunt tijdens de Septembershow - van 24 tot en met 26 september - met aantrekkelijke acties.

(Foto: Van den Udenhout)

Autobedrijf Van den Udenhout stunt met actieprijzen tijdens Septembershow

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Autobedrijf Van den Udenhout verlaagt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september haar private lease-tarieven, geeft hoge inruilpremies, heeft vlijmscherp geprijsde occasions en geeft korting op Kalkhoff e-bikes uit voorraad. Ook (auto)accessoires zijn dit weekend afgeprijsd.

Wie bijvoorbeeld kiest voor een Volkswagen Polo uit voorraad, rijdt deze voor slechts 265 euro per maand (op basis van 24 maanden). “De verlaging van de private lease-prijzen geldt voor verschillende modellen van ál onze merken”, vertelt commercieel directeur Mark Bastiaansen. “Ook de splinternieuwe SEAT Arona, die pas net op de markt is, private lease je tijdens de Septembershow al vanaf 319 euro per maand. En voor wie liever koopt, zijn er hoge inruilpremies. Ook op Volkswagen bedrijfswagens!”

Test een e-bike

De Kalkhoff promotietruck komt speciaal voor de Septembershow naar de Bossche vestiging aan de Balkweg 6. “Die brengt zo’n 30 testbikes mee. Iedereen die een e-bike wil proberen, mag komen testfietsen!”, aldus Bastiaansen: “Voor iedere bezoeker staat er ook een hapje en drankje klaar en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen in ‘de Huiskamer’ in Den Bosch meedoen aan een winactie door de mooiste Kever te maken op een schilderij!”

Meer berichten