Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Boerderij De Loonsebaan in Vught heeft momenteel een speciale openingsactie: vier driegangenmenu's voor de prijs van twee.
Boerderij De Loonsebaan in Vught heeft momenteel een speciale openingsactie: vier driegangenmenu's voor de prijs van twee. (Foto: )

Speciale openingsactie bij Boerderij De Loonsebaan

  •   keer gelezen   Zakelijk

VUGHT | ‘De bult’ is bij de meeste lezers wel bekend. Sinds begin deze maand heeft een nieuwe horecaondernemer hier zijn intrede gedaan en is Boerderij De Loonsebaan geopend. Van dinsdag tot en met zondag kun je daar genieten van een lekkere lunch of diner. Ook voor een gezellige borrel ben je hier aan het juiste adres, want de zaak schenkt ruim 45 verschillende (speciaal)bieren.

Het afgelopen ander halfjaar zijn er weinig feestjes gevierd. Nu mag het eindelijk weer. “Gasten zijn dan ook van harte welkom om bijzondere gelegenheden te komen vieren bij Boerderij De Loonsebaan”, aldus de nieuwe eigenaar Peter Holterman: “We bieden allerlei mogelijkheden. Zo beschikt de boerderij over twee mooie zalen die uiterst geschikt zijn voor een gezellig feestje, informatieve vergadering of een receptie voor gezelschappen tot wel 200 personen.”

Openingsactie

Om kennis te maken met Boerderij De Loonsebaan kun je nog tot en met 30 september gebruikmaken van de speciale openingsactie. Reserveer een tafel voor vier personen, kom genieten van een driegangenmenu en betaal er slechts twee! Reserveren kan telefonisch op 073-6563823, maar ben er wel snel bij want vol is vol!

Kijk voor de menukaart en meer op www.boerderij-deloonsebaan.nl, of volg de Boerderij op social media: Boerderij.DeLoonsebaan.

Meer berichten