Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De viskraam van Patrick Venrooij (tweede van links) en zijn team is tijdelijk verhuisd van de Raadhuisstraat naar het Gildeplein in Rosmalen.</p>

De viskraam van Patrick Venrooij (tweede van links) en zijn team is tijdelijk verhuisd van de Raadhuisstraat naar het Gildeplein in Rosmalen.

(Foto: Leon Voskamp)

Viskraam Venrooy Vis staat voorlopig op Gildeplein in Rosmalen

  •   keer gelezen   Zakelijk

ROSMALEN | De viskraam van Venrooy Vis in Rosmalen is verhuisd. Na ruim dertig jaar in de Raadhuisstraat te hebben gestaan, kun je voor een vers visje voorlopig iedere vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur terecht op het Gildeplein in Rosmalen.

“Aangezien de Raadhuisstraat wordt gerenoveerd, moesten we op zoek naar een nieuwe standplaats binnen Rosmalen”, vertelt eigenaar Patrick Venrooij: “In samenwerking met de gemeente zijn we uitgekomen op het Gildeplein, waar we nu twee weken staan. Wat bereikbaarheid en parkeermogelijkheden een prima plek, maar we merken wel dat onze trouwe klanten ons nog niet allemaal weten te vinden. Ik krijg bijna dagelijks wel een appje of telefoontje met de vraag ‘waar bende nou gebleven?’. Maar hopelijk is het slechts een kwestie van tijd voordat iedereen op de hoogte is van onze nieuwe locatie op het Gildeplein.”

Goede kwaliteit voor eerlijke prijs

De viskraam van Venrooy Vis is al ruim dertig jaar een begrip in Rosmalen. “Het geheim? Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heel simpel”, aldus Venrooij, die zijn verse visspecialiteiten op zo’n twintig plekken in heel Nederland aan de man brengt. “Bij ons ben je niet alleen terecht voor bijvoorbeeld een lekkere portie kibbeling, maar ook voor heerlijke pokebowls en een ruim aanbod vismenu’s. De keuze is altijd reuze!”

Meer berichten