Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Het team van D-reizen Helftheuvel proost op de feestelijke opening.
Het team van D-reizen Helftheuvel proost op de feestelijke opening. (Foto: D-reizen)

Feestelijke opening D-reizen filiaal in Helftheuvelpassage

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Onder het genot van een glaasje champagne en een Bossche bol met oranje D-reizen vulling is de volledig vernieuwde D-reizen winkel in de Helftheuvelpassage afgelopen vrijdag feestelijk geopend.

Het lint werd doorgeknipt door de voorzitter van het winkelcentrum Gery de Bruin. Daarnaast waren onder andere de nieuwe eigenaar van D-reizen, Bosschenaar Marc van Deursen en retail verantwoordelijke Michelle de Wit aanwezig.

Na het officiële moment werd er geproost op een succesvolle toekomst. Klanten werden de hele dag getrakteerd op kortingskaarten en konden uiteraard ook meegenieten van een lekkere D-reizen bol en een drankje. “De vestiging in de Helftheuvel was altijd al één van de topwinkels van de organisatie en met deze vernieuwing wordt dat succes zeker voortgezet”, aldus Michelle de Wit.

Winkelmanager Cecile van Hoof geeft aan lang op dit moment te hebben gewacht: “We zijn superblij dat we vanaf nu weer klanten blij mogen maken met mooie vakanties. Op bijna alle bestemmingen zijn de coronacijfers veel beter dan hier in Nederland en gelden er minder beperkende maatregelen, dus waarom zou je de feestdagen niet lekker in het buitenland gaan vieren?”

Meer berichten