Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Fysio Xtra heeft in augustus een nieuwe vestiging geopend in gezondheidscentrum San Salvator aan de Schaarhuisstraat 14 in Den Bosch.</p>

Fysio Xtra heeft in augustus een nieuwe vestiging geopend in gezondheidscentrum San Salvator aan de Schaarhuisstraat 14 in Den Bosch.

(Foto: )

Fysio Xtra zit sinds kort ook in Den Bosch

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Op 16 augustus van dit jaar heeft Fysio Xtra de deuren geopend van een nieuwe vestiging in gezondheidscentrum San Salvator in Den Bosch. Ter gelegenheid van dit nieuwe gezondheidscentrum vindt er op zaterdag 20 november een officiële opening plaats. De medewerkers van Fysio Xtra laten je deze dag graag de fysiotherapiepraktijk zien.

Praktijkeigenaren Tijmen en Bertrand zijn bijzonder trots op deze nieuwe locatie. Fysio Xtra Den Bosch is een moderne fysiotherapiepraktijk met meerdere behandelkamers, een ruime oefenzaal en niet te vergeten de nieuwste faciliteiten voor fysiotherapie, fitness en revalidatie. Bovendien zijn er naast de fysiotherapeuten ook bewegingsagogen in dienst. “Zo kunnen we doen waar Fysio Xtra voor staat: samen werken aan je herstel! Het grote voordeel van werken in een gezondheidscentrum is, dat we een multidisciplinaire aanpak kunnen aanbieden. Door deze samenwerking kiezen we voor een gerichte aanpak om je klacht inzichtelijk te krijgen en effectief te behandelen. Dit is waar Fysio Xtra op inzet: een totale benadering”, aldus Betrand.

Specialisaties

Bij Fysio Xtra in Den Bosch zijn vele specialisaties aanwezig, waaronder manuele therapie en sportfysiotherapie. Daarnaast kun je bij Fysio Xtra ook terecht voor de revalidatie na een operatie of bij hart- of longaandoeningen, shockwave therapie, dry needling, schouderrevalidatie en jongerenfit.

Fitnessen onder begeleiding

Met een abonnement is het ook mogelijk om op deze locatie te fitnessen individueel of in kleine groepen. Je hoeft hiervoor geen medische indicatie of lichamelijke klachten te hebben. Hierbij word je professioneel begeleid door een bewegingsagoog die de intake verzorgt en een trainingsprogramma op maat voor je maakt. De bewegingsagoog werkt nauw samen met de fysiotherapeuten om je de best mogelijke begeleiding te bieden.

Kom langs op 20 november

Benieuwd geworden wat Fysio Xtra Den Bosch voor jou kan betekenen. Kom dan gewoon langs op zaterdag 20 november tussen 14.00 en 17.00 uur. De medewerkers van Fysio Xtra verwelkomen je graag! Het hele team staat zaterdag voor je klaar!

Praktische informatie

In de nieuwe praktijk in gezondheidscentrum San Salvator aan de Schaarhuisstraat 14 in Den Bosch kun je genieten van een kopje thee of koffie in de wachtruimte. Parkeren is gratis. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met 0418-651863, of mailen naar info@fysioxtra.nl.

Meer berichten