Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Enthousiast geworden over &eacute;&eacute;n of meerdere modellen? Meubelzorg komt graag kosteloos bij u thuis langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie. (Foto: Meubelzorg)</p>

Enthousiast geworden over één of meerdere modellen? Meubelzorg komt graag kosteloos bij u thuis langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie. (Foto: Meubelzorg)

(Foto: Meubelzorg)

Maak vrijblijvend kennis met de sta-op-stoelen van Meubelzorg

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDENHOUT | Gaat er niets boven een dutje doen om tussentijds bij te tanken of de krant vanuit uw luie stoel te lezen, alleen wordt het steeds uitdagender om eruit op te staan? Een (elektrische) sta-op-stoel van Meubelzorg biedt uitkomst! Dit type stoel helpt u ontspannen te zitten én op te staan. Krijg dat steuntje in de rug dat u nodig heeft met een stijlvolle relaxstoel van Meubelzorg.

Het is lang niet altijd een vanzelfsprekendheid om makkelijk uit een stoel te stappen. Soms is extra ondersteuning gewenst. In de loop van de jaren neemt de mobiliteit van onze wervelkolom af en verminderen onze balans en spierkracht. Dankzij de opsta-mechaniek van de sta-op-stoelen van Meubelzorg wordt opstaan uit de stoel weer als vanouds. 

Optimaal zitcomfort

Een sta-op-stoel van Meubelzorg doet wat ‘ie belooft. Verwacht optimaal zitcomfort inclusief de extra ondersteuning die u nodig heeft. Om te garanderen dat uw sta-op-stoel perfect op uw behoeftes en lichaam aansluit, maakt Meubelzorg – met sinds kort ook een showroom aan de Kreitenmolenstraat 43A in Udenhout - elke opsta-stoel compleet op maat. Experts met ergotherapeutische kennis analyseren de voor u ideale zithoogte, -diepte, zithoek, hoofdsteun, zitbreedte en juiste support van de wervelkolom. Al deze eigenschappen samen maken de voor u perfecte sta-op-stoel.

Cherrypicken

Waar de sta-op-stoel vaak een ietwat stoffig imago heeft, stoft Meubelzorg dat beeld graag af. U heeft bij Meubelzorg niet de keuze uit slechts een handvol modellen, maar kunt ‘cherrypicken’ uit ruim duizend kleuren in zowel stof als leer. Zo zit er altijd een model tussen die past binnen uw interieurstijl. Een eye-catcher die gezien mag worden!

Maatwerk

Naast de uitstraling van de sta-op-stoel kunt u elk model ook verrijken met bijvoorbeeld een handige draaipoot of wieltjes. Daarnaast kunt u uw maatwerk relaxmeubel uitrusten met maximaal vijf motoren. Kleine motoren die onder andere in de voetsteun en rugleuning verwerkt kunnen worden. Net wat uw wensen zijn. En tot slot hebt u de keuze uit drie verschillende soorten arm- en rugleuningen. Hoe mag uw maatwerk sta-op-stoel eruit komen te zien?

Voor iedere smaak

Waar de sta-op-stoel vaak met ‘lomp’ en ‘oubollig’ wordt geassocieerd, bewijst Meubelzorg dat het ook anders kan. Over smaak valt niet te twisten. Om die reden maakt Meubelzorg het mogelijk om de opsta-stoel helemaal zelf samen te stellen. Op deze manier haalt u niet alleen optimaal zitcomfort in huis, maar ook een stoel die gezien mag worden. Van moderne uitstraling tot landelijke stijl, voor iedere smaak is er een passende oplossing.

Gratis service aan huis

Naast het ruime assortiment zijn er meer redenen om juist bij Meubelzorg een relaxmeubel met opsta-functie te kopen. Zoals gratis service aan huis. Probeer modellen vrijblijvend in uw eigen woonkamer uit. Daarnaast biedt Meubelzorg tot wel 10 jaar garantie en beschikt het over een eigen servicedienst die bij klanten thuis mankement verhelpt. En wat te denken van de laagste prijs(garantie). Overigens kunt u bij Meubelzorg ook terecht voor gewone relaxstoelen, massagestoelen en relaxbanken.

Showrooms

Modellen die u wellicht in de online meubelshop van Meubelzorg of in één van de showrooms - in Heerhugowaard, Udenhout, Barendrecht en Hoogland - heeft gezien, kunt u nu ook gratis en geheel vrijblijvend thuis testen. Gratis proefzitten noemt Meubelzorg dat. Dankzij deze service weet u altijd 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Demonstratie bij de klant thuis

Enthousiast geworden over één of meerdere modellen? Meubelzorg komt graag kosteloos bij u langs voor een demonstratie. Kijk voor het maken van een afspraak op www.meubelzorg.nl, bel met 085-0655292, stuur een e-mail naar info@meubelzorg.nl. Gewoon eens binnenlopen in de showroom in Udenhout kan natuurlijk ook!

Meer berichten