Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Techni-dak Dakbedekkingen biedt 10 jaar garantie op materialen en uitvoering van werkzaamheden. Op de foto Stan van Schijndel.</p>

Techni-dak Dakbedekkingen biedt 10 jaar garantie op materialen en uitvoering van werkzaamheden. Op de foto Stan van Schijndel.

(Foto: )

Techni-dak Dakbedekkingen: voor een waterdicht plan!

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO | Techni-dak is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en reparatie van alle soorten dakbedekkingen. Daarvoor beschikt het bedrijf over een enthousiast team van medewerkers die met de meest vooruitstrevende en toonaangevende daktechnieken werken. “Daardoor kunnen wij dingen die anderen niet kunnen”, aldus eigenaar Stan van Schijndel.

Techni-dak is al meer dan 25 jaar actief in de markt van dakbedekkingen. Dankzij de ruime kennis en ervaring is het bedrijf in staat om 10 jaar garantie te geven op werkzaamheden. Van de aanleg van een nieuw dak, tot reparaties. Techni-dak voert daarnaast gratis dakinspecties uit en geeft gratis advies. “Natuurlijk stellen wij ook graag vrijblijvend een offerte op voor bedrijven én particulieren. En wist je al dat wij 24 uur per dag voor onze klanten klaar staan? Wel zo fijn als je een lekkage hebt”, aldus Stan. Overigens maakt Techi-dak gebruik van een speciaal camerasysteem waarmee lekkages op platte daken sneller op te sporen zijn en dus sneller zijn gerepareerd.

Praktische informatie

Techni-dak Dakbedekkingen is in het bezit van een VCA-certificaat. Het bedrijf is gevestigd aan de Virmundtstraat 91 in Gemert. Meer info: www.techni-dak.nl, of bel met 06-30652249 voor het maken van een afspraak.

Meer berichten