Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>&quot;Wij willen dat u van uw auto geniet. Het liefst zo lang mogelijk en zonder gedoe&quot;, aldus Jan Verhulst.</p>

"Wij willen dat u van uw auto geniet. Het liefst zo lang mogelijk en zonder gedoe", aldus Jan Verhulst.

(Foto: rob rokven)

Bij Peugeot Verhulst staat de klant altijd op de eerste plaats

  •   keer gelezen   Zakelijk

VUGHT | Bij Autobedrijf Verhulst aan de Kempenlandstraat 19 in Vught kun je niet alleen terecht voor de nieuwste modellen van Peugeot, maar ook voor een ruim assortiment occassions van andere merken. En ook voor keuringen, reparaties en onderhoud aan auto’s van andere merken ben je er aan het juiste adres. “Loop gewoon eens binnen. De koffie staat klaar”, aldus Jan Verhulst.

Er zijn van die bedrijven waar u als klant niet hoeft te vertellen wat u zoekt. Gewoon, omdat ze u er kennen. Omdat ze weten wat uw wensen zijn en beseffen waaraan een auto voor u moet voldoen. Zo’n bedrijf, dat is Peugeot Verhulst. “Die persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, al sinds onze start in 1957”, vertelt Verhulst: “En dat merkt u vanaf het moment dat u onze showroom binnenkomt.” Daar heeft het familiebedrijf, dat in 2022 het 65-jarig bestaan viert, de nieuwste modellen van Peugeot staan. Net als een ruim aanbod occasions van andere merken. Zo vindt u er altijd een auto die bij u past. “Wij willen dat u van uw auto geniet. Het liefst zo lang mogelijk en zonder gedoe. Daarom houden wij onze kennis op peil, investeren in nieuwe apparatuur en profiteren van elke ontwikkeling die ons verder brengt”, besluit Verhulst.

Meer info: 073-6579022, of kijk eens op www.peugeotverhulst.nl.

Meer berichten