Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Nick Verkaart van Bkeus Witgoed in Den Bosch adviseert een klant bij de aanschaf van een nieuw fornuis. (Foto: Henk van Esch)</p>

Nick Verkaart van Bkeus Witgoed in Den Bosch adviseert een klant bij de aanschaf van een nieuw fornuis. (Foto: Henk van Esch)

(Foto: Henk van Esch)

Bkeus Witgoed in Den Bosch: ook voor nieuwe apparatuur

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kunt u bij Bkeus Witgoed aan de Hambakenweg 10 ook terecht voor onbeschadigd, nieuw witgoed, dat verkocht word tegen een zo scherp mogelijke prijs!

In eerste instantie was de winkel die in 2014 geopend is bedoeld voor mensen met een kleine beurs. Maar inmiddels weten mensen uit alle lagen van de bevolking deze specialist op het gebied van witgoed - onder andere wasmachines, koelkasten, vriezers en fornuizen - te vinden. “Vanuit de zogenaamde B-keus (nieuwe apparaten met een krasje en/of deukje) en tweedehands spullen zijn wij uitgebreid naar de verkoop van nieuwe, onbeschadigde artikelen”, vertelt bedrijfsleider Jan Ubert: “U koopt deze onder dezelfde voorwaarden als bij de grote concerns, maar dan met onze service. Het voordeel is dat wij een stichting zijn en dus geen winstoogmerk hebben. Daardoor kunnen wij alles tegen een zo laag mogelijke prijs aanbieden!” Bkeus Witgoed verkoopt daarnaast ook apparatuur met verpakkingsschade, showroommodellen en apparaten die uit de collectie gaan. Alle aankopen worden in de regio Den Bosch binnen een straal van 15 kilometer gratis aan huis bezorgd en aangesloten, waarbij een etage meer of minder geen probleem is. Meer info: www.bkeuswitgoed.nl, of bel met 073-3035806.

Meer berichten