Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Boekhandel Adr. Heinen in de Kerkstraat in Den Bosch.
Boekhandel Adr. Heinen in de Kerkstraat in Den Bosch. (Foto: Boekhandel Adr. Heinen)

Bossche boekenmakers in actie voor boekhandel Heinen

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH - Door de nieuwe lockdown is het wederom een zware tijd voor de boekhandel en daardoor ook voor de makers van boeken (schrijvers en tekenaars). Daarom komen Bossche makers in actie voor boekhandel Heinen. Gedurende de lockdown gaan zij een middagje de boekbestellingen van Heinen rondbrengen op de fiets. 

Hiermee helpen zij de boekhandel direct door de koeriersdienst te ondersteunen en indirect doordat ze klanten erop wijzen niet bij online giganten hun boeken te bestellen, maar bij de lokale boekhandel. Want ook de lokale boekhandel bezorgt binnen 24 uur én gratis. De lokale boekhandel is daarmee even snel én goedkoper. Boekenmakers bedachten de actie spontaan. Andere makers kunnen nog aansluiten. 

Rooster

Op dit moment is het rooster als volgt. Gisteren beet schrijver Eric Alink het spits af, vandaag is het de beurt aan theatermaker Cokky van Dongen, morgen gaat schrijver Jeroen Thijssen met zijn fiets op pad, donderdag schrijver Annemarie Bon, vrijdag schrijver Brigitte de Swart en op woensdag 5 januari illustrator Sandra Klaassen.

Meer berichten