Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Nieuwe collega&#39;s zijn altijd welkom bij Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint. Met hechte teams, veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt, een goede werksfeer en voldoende afwisseling in je werkzaamheden.&nbsp;</p>

Nieuwe collega's zijn altijd welkom bij Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint. Met hechte teams, veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt, een goede werksfeer en voldoende afwisseling in je werkzaamheden. 

(Foto: )

Non-stop groeiende ambities bij PartsPoint voor het nieuwe jaar

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Het kalenderjaar 2021 was een jaar waarin Alliance Automotive Group en PartsPoint een enorme groei en ontwikkeling hebben doorgemaakt. Van het samenvoegen van de eigen grossiersbedrijven onder één naam - PartsPoint -, tot het uitbreiden van het netwerk met Ferwerda en Winparts. 

De verwachting is dat deze groei alleen maar zal toenemen in het nieuwe jaar en hoewel bij Alliance Automotive Group Benelux en PartsPoint alles draait om auto-onderdelen, zijn het de mensen die het verschil maken. Wie kan tegenwoordig zijn auto dagen missen? Bijna niemand toch? Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt PartsPoint er -als onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux- een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is. Van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen! 

Nieuwe collega’s gezocht

Dit alles doen de Alliance Automotive Group en PartsPoint met zo’n 1800 gemotiveerde collega’s in Nederland en België. Nieuwe collega’s zijn altijd van harte welkom. Alhoewel de organisatie groot is, voelt het als een familiebedrijf. Met hechte teams, veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt, een goede werksfeer en voldoende afwisseling in je werkzaamheden. Alliance Automotive Group en PartsPoint behandelen hun medewerkers niet als nummertjes, maar bieden toekomstperspectief en denken mee in ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Word jij ‘part of the deal’ in 2022? Kun jij autorijden als de beste en ben je graag onderweg? Geniet je van klantcontact gedurende je werkdag? Ben je geïnteresseerd in automaterialen en heb je een servicegerichte instelling? Dan zijn Alliance Automotive Group en PartsPoint op zoek naar jou! Kijk voor een overzicht van alle vacatures op https://werkenbij.allianceautomotive.nl.

Over PartsPoint

PartsPoint is het grootste automotive grossiersnetwerk van Nederland. Met bijna 2.000 medewerkers en meer dan 100 vestigingen is PartsPoint altijd dichtbij voor het professionele garagebedrijf. PartsPoint belooft garagisten altijd ‘part of their deal’ te zijn, door richtinggevend in de markt te blijven en met slimme concepten en formules hun partners toekomstbestendig te maken. Alliance Automotive Group Benelux, moedermaatschappij van PartsPoint, investeert daartoe fors in logistiek, voorraad, marketing en kennis. De Benelux-vertegenwoordiging is op haar beurt onderdeel van Alliance Automotive Group, dé toonaangevende distributeur van auto onderdelen voor de onafhankelijke Europese aftermarket. Alliance Automotive Group is volledig in handen van Genuine Parts Company, de grootste wereldwijde automotive onderdelen distributeur met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Kijk voor meer informatie op www.partspoint.nl.

Over Alliance Automotive Group

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van personenauto- en bestelwagenonderdelen voor de onafhankelijke Europese after-market. De groep bedient ongeveer 40.000 garages met ruim 100.000 verschillende onderdelen voor onderhoud en reparatie via een netwerk van meer dan 300 vestigingen in eigendom en via circa 1.800 vestigingen van verbonden partners. Alliance Automotive Group is volledig in handen van Genuine Parts Company, de grootste wereldwijde automotive onderdelendistributeur met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië. Kijk voor meer informatie op de website: www.allianceautomotivegroup.eu.

Alliance Automotive Group en PartsPoint wensen iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!

Meer berichten