Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Luuk Vugs - manager van De Pindakaaswinkel aan de Hooge Steenweg in Den Bosch - te midden van heel veel pindakaas.</p>

Luuk Vugs - manager van De Pindakaaswinkel aan de Hooge Steenweg in Den Bosch - te midden van heel veel pindakaas.

(Foto: )

Creëer deze week je eigen smaak bij de Pindakaaswinkel

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Nationale Pindakaasdag, voor pindakaasliefhebbers één van de leukste dagen van het jaar. Dit jaar is het mogelijk om je eigen pindakaassmaak te creëren bij De Pindakaaswinkel aan de Hooge Steenweg 17 in Den Bosch. Dat kan nog tot en met 24 januari. 

‘Nationale Pindakaasdag is echt een feest voor ons, het staat natuurlijk in het teken van pindakaas en eigenlijk alles wat je met pindakaas kan maken. Vorig jaar gaven we 10 jaar lang gratis pindakaas weg en dit jaar vieren we de creatieve ideeën van onze trouwe fans. Online en in de winkels krijgen we altijd veel verzoeken voor nieuwe smaken. Nu is het een hele week mogelijk om je fantasie de vrije loop te laten in één van onze winkels’, aldus Michiel, oprichter van De Pindakaaswinkel. De klanten kunnen hun eigen pot pindakaas in de winkel tappen om vervolgens te kiezen tussen een heleboel lekkere toppings. Michiel is benieuwd naar wat de meest gekke creatie zal worden en of het één van de eigen bijzondere smaken zoals ‘Knoflook Gebakken Ui’, ‘Chilipeper Citroengras’ of ‘Koffie Zeezout’ zal overtreffen.

Het eerste filiaal van De Pindakaaswinkel ging in 2016 in Amsterdam open en was direct een groot succes. Sindsdien zijn er ruim 20 winkels bijgekomen verspreid door heel Nederland.

Meer berichten