Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Marc en Dagmar Verhoeven van Beddenwinkel De Dieze aan het Werfpad 2-3 in Den Bosch. (Foto: Merijn Geurts)
Marc en Dagmar Verhoeven van Beddenwinkel De Dieze aan het Werfpad 2-3 in Den Bosch. (Foto: Merijn Geurts) (Foto: Merijn Geurts)

Vind ook jouw ideale bed bij Beddenwinkel De Dieze

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Hoogwaardige service en deskundig advies. Daar draait het om bij Beddenwinkel De Dieze aan het Werfpad 2-3 in Den Bosch; dé regiospecialist op het gebied van slaapcomfort.

Bij Beddenwinkel De Dieze vind je een uitgebreid assortiment boxsprings van topmerken zoals Caresse, Cinderella, Norma, Sunday en Velda. Daarnaast kun je er terecht voor een ruim aanbod matrassen, toppers, (houten) bedframes, bedbodems, beddengoed en accessoires voor in de slaapkamer. Daarmee heeft Beddenwinkel De Dieze alles in huis voor een optimale nachtrust. “Onze kracht schuilt in het persoonlijke advies, want ieder mens is anders, in combinatie met hoogwaardige service”, benadrukt Marc Verhoeven. Hij runt de winkel sinds jaar en dag samen met zijn echtgenote Dagmar en kan terugvallen op zo’n 35 jaar ervaring in het vak: “Vandaar dat wij de webwinkel hebben gesloten. Wij willen onze klanten persoonlijk kunnen adviseren. Maatwerk dus. Het ideale bed of matras vind je niet door naar de afbeeldingen op het internet te kijken. Dat moet je zelf voelen en ervaren. Vandaar dat wij iedereen van harte welkom heten in onze winkel voor een persoonlijk slaapadvies. De koffie staat klaar.”

Kijk voor openingstijden en meer informatie op de website: 
beddenwinkeldedieze.nl.

Meer berichten