Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De vernieuwde winkel werd op 4 juni feestelijk geopend.
De vernieuwde winkel werd op 4 juni feestelijk geopend.

Heropening Pearle Opticiens in Den Bosch

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Pearle Opticiens Den Bosch heeft op 4 juni feestelijk de deuren geopend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel.

“De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Den Bosch deze mooie Pearle winkel hebben”, vertelt Richard Baris, bedrijfsleider van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel. Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Den Bosch en alles draait om goede service en deskundig advies. We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met de juiste zichtoplossing.”

3 voor 1 actie

Richard hervat: “In onze winkel geldt nu een aantrekkelijke 3 voor 1 actie: koop een bril, krijg een tweede bril gratis en geef de derde bril cadeau aan een ander. Je kan ook een afspraak maken voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak dan met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting, met een waarde van 30 euro, gratis uit en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle. Een afspraak maken kan op pearle.nl/afspraak-maken of via 073 62 12 918. Je mag ook zonder afspraak langskomen aan de Helftheuvelpassage 77.” Kijk op pearle.nl voor meer informatie.

Meer berichten