Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Bas van Deutekom, eigenaar van Comfort Parket & Haarden in Oss.
Bas van Deutekom, eigenaar van Comfort Parket & Haarden in Oss.

Vijfentwintig jaar Comfort Parket & Haarden

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Comfort Parket & Haarden bestaat 25 jaar. Het Osse familiebedrijf heeft door een hoge kwaliteit en een goede service een brede klantenkring opgebouwd. Een gesprek met eigenaar Bas van Deutekom. 

Comfort Parket zag 25 jaar geleden het levenslicht aan de Kruisstraat 39 in Oss. Henk van Deutekom kreeg een paar jaar daarna assistentie van zijn zoon Jan, die gespecialiseerd is op het gebied van vloeren. Een nieuwe stap was de verhuizing naar de Kruisstraat 26, waar een groter pand meer mogelijkheden bood. Zijn andere zoon Bas kwam er met zijn expertise op haardengebied bij. “We hadden toen al een oogje op een pand aan de Woonboulevard, maar dat vonden we nog te vroeg. Na drie jaar hebben we de stap wel gezet. Hier aan de Hoogheuvelstraat 121 hebben we een groot pand waar mensen voor alles op woongebied terecht kunnen.”

Zo zijn er haarden van bekende merken, maar ook andere merken. “We hebben een assortiment aan gas-, hout- en elektrische haarden en pelletkachels. Mensen hebben verschillende redenen om een haard aan te schaffen: het moet een ruimte verwarmen of de sfeer verhogen. Maar met onze kachels kun je die doelen combineren.” In de showroom staan diverse voorbeelden en me medewerkers geven je vrijblijvend een professioneel advies.
Ook voor een goede en mooie vloer moet je naar Comfort Parket komen. Er is een uitgebreid assortiment, waaronder houten vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in vele honderden kleuren. “We kopen hout onbehandeld in en hebben een eigen oliestraat. Zo kunnen we iedere kleur creëren die klanten willen hebben. Bovendien is het een stuk goedkoper, want er blijven geen restanten over.” Comfort Parket & Haarden heeft ook qua pvc vele honderden opties in allerlei prijsklassen. Ook is er een groot aanbod aan laminaat vloeren. “Die kun je net als houten vloeren perfect leggen op vloerverwarming. Daar geven wij graag advies over.”

In het jaar waarin Comfort Parket 25 jaar bestaat, zijn er voor klanten aantrekkelijke acties. Bas van Deutekom kijkt uit naar de komende jaren. “Ons bedrijf groeit en we verwachten dat die lijn de komende jaren wordt doorgetrokken. Ons streven is altijd om klanten een tevreden gevoel te bezorgen. Als klanten tevreden zijn, komen ze graag terug en zorgen ze voor goede mond-tot-mondreclame. Kwaliteit wordt altijd beloond. We zijn blij dat we met ons goede team alle aanvragen aankunnen en geen ‘nee’ hoeven te zeggen.”

Comfort Parket & Haarden is maandag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info: 0412-634107, mail naar info@comfort-parket.nl of neem een kijkje op www.comfort-parket.nl.

Meer berichten