Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Op vrijdag 1 juli is de eerste Coolblue-winkel in Den Bosch geopend.
Op vrijdag 1 juli is de eerste Coolblue-winkel in Den Bosch geopend.

Coolblue winkel in Den Bosch geopend

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Op vrijdag 1 juli is de eerste Coolblue-winkel in Den Bosch geopend. Aan het Burgemeester Loeffplein kunnen klanten op een oppervlakte van ruim 1.000 m² meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, afhalen van online bestellingen, retouren en directe service na aankoop. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze winkel in Den Bosch willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in het centrum van Den Bosch.” 

De winkel in Den Bosch is de 21e Coolblue-winkel, waarvan nummer 14 in Nederland en na Tilburg en Eindhoven, de derde in Noord-Brabant.

Zeven productwerelden

In de winkel zijn er 7 ‘productwerelden’: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Tablets & wearables, ‘Laptops, desktops & monitoren’ en Smart Home. Meer dan 40 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. De advieswanden in de winkel helpen klanten ook bij het maken van de beste keuze. Op deze wanden wordt aangegeven waarop klanten moeten letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe tv. Zo komen ze bijvoorbeeld bij een advieswand te weten wat het ideale tv-formaat is voor in hun woonkamer.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 67). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2021 behaalde Coolblue een omzet van 2,3 miljard euro.

Meer berichten