Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
"We verwachten veel belangstelling”, verklaart Bastiaansen. "Mijn advies? Wacht niet te lang. Weg is weg!”
"We verwachten veel belangstelling”, verklaart Bastiaansen. "Mijn advies? Wacht niet te lang. Weg is weg!”

Autobedrijf Van den Udenhout stunt met prijzen tijdens grote Septembershow

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Autobedrijf Van den Udenhout stunt van 23 tot en met 25 september met 30 euro éxtra private lease-korting per maand, geeft tot 3.500 euro korting op nieuwe auto’s en deelt gratis ‘Fijner Rijden Passen’ uit bij occasions. Tevens staat een ruime voorraad Kalkhoff e-bikes klaar met 10% korting. Dat alles om het 65-jarig jubileum te vieren.

Het was 1957 toen Jan van den Udenhout het dealerschap voor de verkoop van Volkswagen verkreeg. Inmiddels is Van den Udenhout uitgegroeid tot één van de grootste autodealers van Brabant. Om die rijke historie te vieren, houdt het autobedrijf een grote Septembershow op alle vestigingen!

Een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen was nog nooit zo voordelig. Of u nu kiest voor een nieuwe of een gebruikte auto (of bedrijfswagen!), voor koop of voor (private) lease.

Iedereen ontvangt tijdens het actieweekend 30 euro éxtra korting op de maandelijkse private lease-tarieven: u stapt al in een ŠKODA FABIA voor het maandbedrag vanaf 329 euro of in de splinternieuwe Volkswagen Taigo vanaf 429 euro p/m. De korting geldt op diverse modellen. 

“Bij aankoop profiteert u van jubileumkorting op nieuwe (bedrijfs)auto’s die kan oplopen tot 3.500 euro”, vertelt commercieel directeur Mark Bastiaansen. “Bij Van den Udenhout Lease ontvangt u 50 euro lease-korting p/m en er gelden scherpe deals op voorraadmodellen. Bovendien staat de Kalkhoff-testtruck op zaterdag en zondag op Balkweg 6 én staat voor iedereen een lekker hapje en drankje klaar.” “We verwachten veel belangstelling”, verklaart Bastiaansen. “Mijn advies? Wacht niet te lang. Weg = weg!”


Meer berichten