VV De Zwaluw organiseert heuse PAAS-BINGO

  •   keer gelezen

OEFFELT | Wil jij Pasen op een leuke, uitdagende manier starten? Doe dan mee met de spectaculaire online PAAS-BINGO. De Oeffeltse voetbalvereniging De Zwaluw organiseert op paaszaterdag, in samenwerking met Schaap Events, deze digitale bingo. Leden en niet-leden, Oeffeltenaren maar ook mensen ver daar buiten, kunnen meedoen.

De bijzondere bingo bestaat uit drie reguliere rondes. Maar er is ook een heuse muziekbingo-ronde en zelfs een fotoronde. Wie sleept die geweldige prijzen in de wacht?

Inschrijven
Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar joepkusters1@gmail.com. Vermeld in deze mail de naam, woonadres, mailadres, mobiele nummer en het aantal bingokaarten dat wordt besteld. Middels een betaalverzoek via de mobiele telefoon kan het inschrijfgeld van €5,00 betaald worden. Pas wanneer dit bedrag is betaald, kan er worden deelgenomen. Bestellen is mogelijk tot en met vrijdag 2 april. Op de bingodag zelve, zaterdag 3 april, worden de deelnamekaarten op het woonadres afgeleverd. Ongeveer een half uur voor aanvang van de PAAS-BINGO ontvangen de deelnemers namens Schaap Events een mail met inloggegevens en verdere uitleg.

Het is natuurlijk mogelijk om vanaf één locatie met meerdere mensen mee te spelen. Let uiteraard wel even op de geldende coronamaatregelen.

Meer berichten