De lente is begonnen bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren.
De lente is begonnen bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren. (Foto: )

Het is voorjaar in Overasselt bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren

  •   keer gelezen

OVERASSELT | Midden in het centrum van Overasselt bevindt zich de groenten- en bloemenwinkel van Marco Van Summeren. Marco kweekt al vele jaren zelf een groot assortiment tuinplanten. Hij heeft zicht gespecialiseerd in geraniums in vele kleuren, zowel staande- als hanggeraniums. Deze kosten bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren het hele seizoen slechts zes euro voor zes stuks!

Verder is er een groot assortiment aan hangpotten en kuipplanten in vele kleuren en maten om uw tuin of terras een fleurig aanzicht te geven. Ook voor al uw stekperkgoed, zoals bijvoorbeeld Scavola, Bacopa, Verbena, Surfinia en Sanvatalia, heeft u een grote keus in vele kleuren.

Tuinplantenkwekerij
Van Summeren is leverancier van Culvita potgrond wat uw planten beter laat groeien en bloeien. Het product is bekend van de SBS-programma De Grote Tuinverbouwing. De verkoop start vanaf eerste paasdag 4 april.
Tuinplantenkwekerij Van Summeren ligt aan de Hoogstraat 24 in Overasselt en is in de maanden april, mei en juni 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 18:00 uur.

Tuinplantenkwekerij Van Summeren is gevestigd aan Hoogstraat 24 in Overasselt. Meer informatie via het telefoonnummer: 024 6221537.

Meer berichten