<p>Hopelijk hebben wij u enthousiast gemaakt over onze sublieme producten. Tot ziens in een van onze winkels.</p>

Hopelijk hebben wij u enthousiast gemaakt over onze sublieme producten. Tot ziens in een van onze winkels.

(Foto: )

De producten van Slagerij Hermanussen scoren goud!

  •   keer gelezen

CUIJK | Onlangs heeft Slagerij Hermanussen meegedaan aan de internationale vakwedstrijd van Confrèrie des Chevaliers. We hebben vijf van onze hardlopende producten ingestuurd en laten keuren. Ons runderrookvlees, de carpaccio bonbon, de gekookte achterham, onze verse lasagne en natuurlijk onze spareribs. Deze producten zijn met goud bekroond. Ons rookvlees en de carpaccio bonbon mochten zelfs een “sublieme” score behalen (goud+). Ons rookvlees is dé kampioen van Nederland!

Veel producten en vleeswaren worden gemaakt in onze eigen worstmakerij. Hierdoor behouden wij ons ambachtelijke karakter. Elk jaar worden er keuringen door onder andere de slagersvereniging verricht. Onze eigengemaakte ambachtelijke producten zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen!
Zo kiezen wij bij ons runderrookvlees bewust voor het traditionele productieproces van zouten, rijpen, drogen en roken. Langzame rijping waarborgt een malse structuur en een goede snijbaarheid.
Ons rookvlees is gekeurd op het uitwendig aanzien, het aanzien van het snijvlak, geur en smaak, samenstelling en consistentie. Erg blij zijn wij dan ook met de sublieme score op dit product.

Een ander super product welke misschien nog onbekend is: de carpaccio bonbon. Een biefstuklapje gevuld met rookvlees, zongedroogde tomaatjes, bosui, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar verwennerij dat maar even in de oven hoeft.

Hopelijk hebben wij u enthousiast gemaakt over onze sublieme producten. Tot ziens in een van onze winkels.

Meer berichten