<p>.De Rooi Pannen is een scholengemeenschap op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen.</p>

.De Rooi Pannen is een scholengemeenschap op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen.

(Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)

Sfeer proeven bij De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven

  •   keer gelezen

REGIO | De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda en jij kunt hier sfeer komen proeven.

Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich snel thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waarvoor wij opleiden, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. Wij zorgen ervoor dat onze studenten zich ontwikkelen op deze vlakken.

Meer dan een school
Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, overnachten in een hotel of een hapje eten in een restaurant. Onze studenten ontvangen graag de gasten in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via gastlessen en bedrijfsbezoeken.

Sfeer proeven
Wil jij ‘in het echt’ sfeer proeven bij De Rooi Pannen? Goed nieuws: dat kan! We verwelkomen je graag, maar wel op een veilige manier. Dat betekent dat je een plekje moet reserveren via www.derooipannen.nl/sfeerproeven. Ook houden we ons natuurlijk aan de RIVM-richtlijnen.

Meer berichten