<p>Mede door het gebruik van de lekkerste grondstoffen is de ovenschotel van Keurslagerij Meulepas bekroond met de hoogst haalbare score.&nbsp;</p>

Mede door het gebruik van de lekkerste grondstoffen is de ovenschotel van Keurslagerij Meulepas bekroond met de hoogst haalbare score. 

(Foto: )

Goud voor de ovenschotel van Keurslagerij Meulepas

  •   keer gelezen

BOXMEER | Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de kant en klare ovenschotel van Keurslagerij Meulepas uit Boxmeer uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke ovenschotel van hoge kwaliteit is en bekroonde dat met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de ovenschotel! De jury prees vooral de perfecte smaak en de mooie balans tussen de diverse producten.

Bij Keurslagerij Meulepas zijn de ovenschotels het hele jaar een hardloper. Het gemak en de rijke smaak van de ovenschotels zorgen voor groot succes! De Keurslager werkt met de beste grondstoffen. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen.

In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de ovenschotel een uitkomst. Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel.

Benieuwd naar de ovenschotel van Keurslagerij Meulepas? Om deze score te vieren, geldt van 6 april tot 17 april de volgende aanbieding: alle ovenschotels van € 1,40 per 100 gram voor € 1,00 per 100 gram . "Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer assortiment in onze toonbank liggen. Voor ieder wat wils!” aldus de trotse ondernemer.

Meer berichten