<p>Dankzij Evelien van Haren van EEF Makelaars waait er een frisse jonge wind door de huizenmarkt.</p>

Dankzij Evelien van Haren van EEF Makelaars waait er een frisse jonge wind door de huizenmarkt.

(Foto: Femke Ronnes-van der Linden; Femke Ronnes-van der Linden)

EEF Makelaars: helpen met een jonge frisse blik

  •   keer gelezen

BOXMEER | “Als je écht luistert en dingen in je opneemt, dan weet je ook echt wat diegene wil”. Logica die staat als een huis. Dit krachtige credo hanteert Evelien van Haren, oprichtster van EEF Makelaars, bewust en onbewust wanneer ze zich door de regionale huizenmarkt voortbeweegt. Laagdrempelig, eerlijk en geïnteresseerd helpt de Boxmeerse met het vinden of verkopen van het perfecte optrekje.

Even snel een boodschapje doen in de supermarkt zit er voor Evelien niet in. “Ik ben een echte Boxmeerse en ken inmiddels al best wat mensen in deze omgeving. Dus ik sta altijd weer veel te lang te kletsen”, legt ze lachend uit. Naast met vrienden en familie, staat Evelien ook weleens op de broodafdeling te babbelen met immer tevreden klanten. “Ik wil dan toch altijd nog even weten hoe het hen bevalt in hun nieuwe woning. Dat vind ik niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook gewoon leuk om te weten.”

Hiermee illustreert Evelien perfect haar werkwijze. Niet statisch voor mensen enkel de deur openen en zeggen ‘kijk maar’. “Nee, ik maak juist graag dat extra stapje. Loop met mensen mee, leg dingen uit en luister naar hun meningen. Het zijn dan ook vooral de verhalen die mensen vertellen; die ze met zich meebrengen, heel erg interessant. Dat verklaart vaak waarom juist dat éne huis in het oog sprong.”

Evelien vertelt verder: “Voor veel mensen is het kopen van een woning een belangrijke stap in het leven. Misschien wel dé belangrijkste. Daar wil ik heel veel zorg aan besteden.” Zodoende dat ze met haar tien jaar makelaarservaring garandeert dat alles, van aankoop en verkoop tot taxaties en contracten, uiterst zorgvuldig en persoonlijk wordt geregeld. “Uiteindelijk is altijd mijn doel om het beste voor mijn klant er uit te halen.”

EEF Makelaars is inmiddels alweer vier jaar een bekend Boxmeers fenomeen. "Op eigen benen staan was best spannend, maar wel heel gaaf. Ik kan nu wel echt op mijn eigen manier dit werk doen. Mensen helpen met een jonge frisse blik, kijkend en luisterend naar hun wensen.” Om ze vervolgens enthousiast te treffen in de super. "Dat maakt mijn werk zo leuk. Ik haal daar écht energie uit.”

Meer berichten