<p>Het topteam van Rugcentrum Boxmeer wordt gevormd door Chiropractor Jacques Maree en Tessa Heurkens aan de frontoffice.</p>

Het topteam van Rugcentrum Boxmeer wordt gevormd door Chiropractor Jacques Maree en Tessa Heurkens aan de frontoffice.

(Foto:)

‘Wij doen niets voor 100%. Enkel voor 1000!’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Regelmatig last van nek- rug en wervelklachten? Een goede chiropractor kan deze klachten verhelpen nog voor ze blijvende problemen opleveren. Maar wist je dat je voor de beste chiropractiezorg in Zuid-Afrika moet zijn? Het exotische land is de wereldwijde hofleverancier als het aankomt op de best opgeleide chiropraktoren. Omdat Zuid-Afrika niet even om de hoek ligt haalt Rugcentrum die topzorg naar Boxmeer.

Jacques Maree is nu ongeveer twee maanden in Nederland maar van enige heimwee is geen sprake. “Nederland is geweldig. Iedereen is heel gastvrij en relaxed” exclameert de Zuid-Afrikaanse chiropractor. In de nieuwe praktijk aan de Bakelgeertstraat in Boxmeer heeft de rugheld direct ook een warm werkbad gevonden.

De Boxmeerse vestiging is namelijk het achtste in de Rugcentrumvloot die Christianne van Beest-Vogt samen met haar man Arie managen. Begonnen in Zuid-Limburg trekken de specialisten steeds verder naar het noorden. En in al die vestigingen wordt de Zuid-Afrikaanse kennis ingezet, om zo het beste van het beste te leveren. Dit past binnen de bewezen ‘alles of niets’ aanpak die de Limburgers er op nahouden. Christianne “Je krijgt meteen het hele plaatje qua service en kwaliteit. We doen hier niet aan een quickfix, maar stoppen pas als we het optimale resultaat bereikt hebben. Alles moet kloppen!”

Rolls-Royce
Een korte rondleiding door het nieuwe Rugcentrum onderstreept deze visie. De spiksplinternieuwe behandelbank wordt door Christianne de Rolls-Royce in zijn soort genoemd. Maar ook de gezondheidsmeters en diagnoseapparatuur zijn van de best denkbare merken. “Wij doen niets voor 100%. Enkel voor 1000! Het gaat over gezondheid. Dan is niet té goed!”

Geen eenheidsworst
Waar alle praktijken van Rugcentrum identiek in hoogwaardigheid en uitstraling zijn, daar is iedere klant uiteraard uniek. Jacques: “Bij chiropractie wordt gekeken naar de wervelkolom en hoe dit in relatie staat tot de zenuwen, en dus de pijn. Dit werkt heel fijngevoelig, waardoor geen behandelingstraject hetzelfde is. Mensen zijn geen eenheidsworst. Daarom stellen we altijd eerst een diagnose en leggen we tot in de kleinste details uit hoe de behandeling werkt. En ook na het behandelingstraject houden we graag een oogje in het zeil.”

Christianne vult haar collega aan: “We kunnen op relatief korte termijn iets doen voor mensen en hun gezondheid. Dat maakt dit vak zo mooi.” De Limburgse kijkt rond in de nieuwe praktijk en de hoogwaardige apparatuur. Om vervolgens tevreden te eindigen bij haar geweldige collega’s: “Dit krijg je nergens in Nederland” zegt ze trots. Maar ongetwijfeld ook niet in Zuid-Afrika.

Openingsactie
Om de opening van de nieuwe praktijk te vieren heeft Rugcentrum een mooie openingsactie: een gratis kennismakingsgesprek met de chiropractor, gratis massagebanken en dito gezondheidscheck.

Meer berichten