<p>De Borstelman heeft momenteel veel vacatures.</p>

De Borstelman heeft momenteel veel vacatures.

(Foto: Eigen foto)

Heel veel vacatures bij de Borstelman

  •   keer gelezen

BETUWE - De Borstelman reinigt met een gepatenteerde borstelstoomtechiek opritten, stoepen, vlonders en terrassen zonder ze te beschadigen. En zonder gebruik van chemicaliën. Het is heel simpel: de borstels en stoom doen het werk. Het enige toe te voegen bestanddeel om een goede werking van de reinigingsproces te realiseren, is water.

Chemicaliën of reinigingsmiddelen worden niet gebruikt. Beplanting rondom een oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op. Tevens wordt het milieu niet aangetast op deze manier. De Borstelman garandeert een milieuvriendelijke aanpak, die overal veilig toepasbaar is.

De Borstelman is op zoek naar zelfstandige mensen die het leuk vinden om bij de mensen of bedrijven de borstel-/ stoomwerkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of van 17.30 tot 20.30 uur door de weeks. In het weekend van 09.00 tot 16.00 uur. Dus enkele uren per week is ook mogelijk. 

Afwisselend werk, waarbij je op leuke plekken werkt en met mensen in contact komt. Heb je interesse? Stuur een e-mail naar peter@deborstelman.nl.

Jong en oud, man of vrouw: iedereen is welkom. Vanaf 17 jaar mag je al solliciteren. Ook mannen en vrouwen met een rijbewijs gevraagd!

Meer berichten