Foto:

Duiken in de bibliotheek…

  •   keer gelezen

GENNEP | Op woensdagmiddag 24 november kunnen kinderen vanaf 8 jaar de onderwaterwereld ontdekken tijdens het Kindercollege ‘Duiken’ in Bibliotheek Gennep. Tijdens het Kindercollege vertellen Ralph Ranschaert & Bert Jurgens over hun duikavonturen. 

De onderwaterwereld zit vol verrassingen die we graag ontdekken. Ralph en Bert zijn echte duikers. Ze zijn zo nieuwsgierig naar de verschillende onderwatergebieden van de wereld, dat ze regelmatig hun duikspullen erbij pakken om op ontdekkingstocht te gaan. Maar we zijn als mens eigenlijk niet gemaakt om zo diep het water in te gaan. Hoe zorgen duikers er dan voor dat dit toch veilig kan? Welke spullen zijn ervoor nodig? Waar kun je de mooiste onderwateravonturen beleven en hoe praten duikers eigenlijk met elkaar? Allemaal vragen die voorbijkomen tijdens dit supergave Kindercollege. 

Ralph Ranschaert is duikleraar en eigenaar van SAMsDIVING en Bert Jurgens is ook duikleraar. Beide hebben hun passie al doorgegeven aan hun kinderen die als hobby of als beroep duiken.

Vindt jouw zoon, dochter of kleinkind dit reuze interessant en wil je ze de kans geven om al hun vragen te stellen? Geef ze dan op voor dit gratis Kindercollege via biblioplus.nl/kindercollege Het Kindercollege is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

Meer berichten