Restaurants blijven voorlopig leeg. De Facebookpagina Take away Gennep biedt nieuwe mogelijkheden.
Restaurants blijven voorlopig leeg. De Facebookpagina Take away Gennep biedt nieuwe mogelijkheden.

Take away nieuwste troef spitsvondige horeca Gennep

Zakelijk 558 keer gelezen

GENNEP / OTTERSUM | Je bent horecaondernemer en je wilt wat. Als antwoord op de nieuwe lockdown hebben horecaondernemers uit de gemeente Gennep de handen ineen geslagen. Op initiatief van Ottersummers Bram Polkamp en Heleen van Haalen is de Facebookpagina Take away Gennep geopend. De pagina is opgezet om ondernemers en klanten dichter bij elkaar te brengen.

De initiatiefnemers melden dat de pagina Take away niet nieuw is. “In Nijmegen was het in de vorige lockdown een groot succes met ruim elfduizend leden”, zegt Bram Polkamp. Ook in Land van Cuijk werd al gebruik gemaakt van het medium, dat sinds het weekend in Gennep openstaat voor zaken op gebied van eten en drinken.
“Het is vraag en aanbod. Ondernemers kunnen aanbiedingen presenteren, en particulieren kunnen hun vragen stellen. Ben je last minute op zoek naar een tweegangenmenu voor vier personen of wil je een catering voor tien mensen, dan kun je dat via Take away Gennep kenbaar maken”, zegt Heleen van Haalen.
De gastvrouw van Eetcafé Buurman in Ottersum belde zondag al een rondje onder collega’s en hoorde positieve reacties. Maandag stuurden de initiatiefnemers een e-mail naar alle horecaondernemers in de gemeente. Draagvlak is immers belangrijk voor het succes.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant