Als fractieleider is Ton Broekmans de opvolger van Lee Tonnaer.
Als fractieleider is Ton Broekmans de opvolger van Lee Tonnaer.

Ton Broekmans fractieleider van PvdA Lokaal Sociaal

Politiek 379 keer gelezen

MOOK EN MIDDELAAR | Enkele maanden geleden nam Lee Tonnaer na twaalf en half jaar trouwe dienst  afscheid van de fractie PvdA en de lokale politiek in Mook en Middelaar. Hij is opgevolgd door Ton Broekmans uit Mook. 

“Ja, ik doe het raadswerk graag en ben ook met plezier fractieleider. In dit werk is het belangrijk dat je partner je steunt, want het vraagt nogal wat extra uren”, zegt Ton Broekmans, “Zeker nu de campagne voor de gemeenteraadsverkiezing is begonnen. De gemeentepolitiek heeft altijd mijn interesse gehad. Ook voor ik raadslid werd bezocht ik regelmatig de vergaderingen en sloeg geen ‘Ter sprake’ over. Ik vind het fijn en ook een eer dat ik voor zoveel inwoners een luisterend oor en hun spreekbuis mag zijn.”
Hij legt uit waar PvdA Lokaal Lokaal Sociaal voor allemaal voor staat. “Het betekent niet dat je het iedereen naar de zin kunt maken. Wij werken in de breedte, gaan voor de verbinding, voor sociaal en samen delen. Ook voor respectvol en democratisch met elkaar omgaan.”
 Steeds meer beseft hij dat zijn gemeente écht uniek is. “De natuur en dee mensen; veel bedrijvigheid, creativiteit, kunst, sport, horeca, vrijwilligers, florerend verenigingsleven en veel mensen die omzien naar elkaar. Dat behouden, daar werk ik graag actief aan mee.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant