FAST won met 3-0 van Voltena.
FAST won met 3-0 van Voltena. Foto: Paul Klerckx

Volleybalsters ARBO Rotterdam/FAST zijn ook Voltena de baas

Sport 268 keer gelezen

GENNEP | ARBO Rotterdam/FAST heeft weer drie punten aan het totaal toegevoegd. In een sfeervol Pica Mare wees de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis Voltena uit Werkendam met 3-0 (25-21, 25-19 en 25-21) terug.

Het energieke Voltena had FAST in de eerste wedstrijd van de competitie in verlegenheid gebracht en op een 2-0 achterstand gezet. Dat lukte de debutant in de Eredivisie ditmaal niet. ARBO Rotterdam/FAST, waar Michelle Koolen op het laatste moment met een enkelblessure afhaakte, had moeite met het tegenspel maar trok ook de wedstrijd zelfverzekerd naar zich toe. Trainer-coach Jacek Ziemba toonde zich tevreden met de gave driepunter, maar was trots op het vertoonde spel. “Het team heeft de opdrachten perfect uitgevoerd”, aldus de trainer die zegt dat de ploeg de weg naar boven gevonden heeft. “Dit is de vierde keer in vijf wedstrijden dat we zo goed spelen.”
ARBO Rotterdam/FAST heeft de negende plaats die een ticket oplevert voor de play-offs om het kampioenschap nog steeds in het vizier. ARBO Rotterdam/FAST speelt zondag om 15.30 uur weer in Pica Mare in Gennep. Tegenstander is dan Booleans/VV Utrecht. De ploeg - met de oud-FAST-speelsters Lisa Kersten en Susan Kos in de gelederen - was eerder dit seizoen FAST al twee keer de baas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant