In Grand Cafe de Mallejan kwamen de wethouder Karin Peters, Eric Vos van E-Fiber en een selecte groep genodigden samen om te vieren dat Mook en Middelaar is voorzien van glasvezel.
In Grand Cafe de Mallejan kwamen de wethouder Karin Peters, Eric Vos van E-Fiber en een selecte groep genodigden samen om te vieren dat Mook en Middelaar is voorzien van glasvezel. (Foto: Patrick Bongartz)

E-Fiber feliciteert Mook en Middelaar met glasvezel

  •   keer gelezen

Op donderdag 7 april 2022 is er samen met alle betrokkenen geproost op het heugelijke feit dat de gemeente in Mook en Middelaar voorzien is van een gloednieuw glasvezelnetwerk. Alle inwoners en ondernemers in Mook en Middelaar kunnen nu gebruik maken van het allersnelste en meest stabiele netwerk van Nederland! 

Het heeft een periode van ruim een jaar geduurd waarin E-Fiber de aanleg van het glasvezelnetwerk voltooide. Het was een flinke onderneming, maar nu zijn de graafwerkzaamheden echt klaar en ligt de paarse glasvezelkabel overal netjes in de grond.

Feestelijke afsluiting
In Grand Cafe de Mallejan kwamen de wethouder Karin Peters, E-Fiber en een selecte groep genodigden samen om te vieren dat Mook en Middelaar is voorzien van glasvezel. Eric Vos (E-Fiber) onthulde symbolisch een prachtig kunstwerk en overhandigde dit kunstwerk aan de wethouder als dank voor de fijne samenwerking. Wethouder Karin Peters: “We hebben hier als gemeente bovenop gezeten. De samenwerking met E-fiber ging goed en geheel volgens planning. En het belangrijkste: met de 667 km aan glasvezelkabels die in opdracht van E-fiber in onze gemeente zijn gelegd, zijn we wat betreft internet klaar voor de toekomst. Belangrijk voordeel van glasvezel is bovendien dat het een duurzame oplossing is. Nauwelijks onderhoud, een lange levensduur en vergeleken met koper een stuk beter voor de bodem van onze mooie gemeente.”

Mook en Middelaar is klaar voor de toekomst
We zijn steeds meer online. Een supersnelle en betrouwbare internetverbinding is een must. Glasvezel speelt in op onze groeiende vraag naar data, denk aan 1000 Mbit/s en tot wel 20x zo snel downloaden en uploaden. Daarnaast biedt glasvezel een nieuwe vrijheid. Gebruikers bepalen zelf bij wie ze internet, televisie en telefonie afnemen. Het E-Fiber netwerk is een open netwerk met meerdere aanbieders. Ook is glasvezel beter voor het milieu. Met dit nieuwe glasvezelnetwerk is het Mook en Middelaar helemaal klaar voor de toekomst!

Over E-Fiber
E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. 

Meer berichten