René Schuurmans treedt op tijdens de Koningsnacht bij SV Milsbeek.
René Schuurmans treedt op tijdens de Koningsnacht bij SV Milsbeek. (Foto: Eigen foto)

Koningsnacht keert weer terug bij SV Milsbeek

  •   keer gelezen


MILSBEEK | Na twee jaar zonder houdt SV Milsbeek op 26 april voor de tiende keer Koningsnacht! Special guest is zanger René Schuurmans.

Het feest is tien jaar geleden ontstaan uit een einde competitiefeest. In de kantine werd destijds een feest opgezet met als special guest Dries Roelvink, een groot succes. Het jaar erop werd er een tent aan de kantine geplaatst en was het opnieuw een mooi evenement met optredens van Grad Damen, Eric Dikeb en als klapstuk Q Music de Party. Koninginnenacht was geboren en na de troonwisseling is het evenement omgedoopt tot Koningsnacht. Het evenement groeide en er werd een grote tent geplaatst op het parkeerterrein. Radio 538 DJ’s on tour kwamen langs en meer dan 700 mensen hebben die avond genoten van een fantastische oranje sfeer.. Afgelopen jaren werd een nog grotere tent gebouwd en vierden ruim 900 mensen uit de gehele regio Koningsnacht. Het wordt steeds professioneler, het vrijwilligersbestand groeit en ook het bezoekersaantal neemt toe. Dit jaar is wederom gekozen voor ‘Radio 538 DJ’s on Tour’. Special guest deze avond is René Schuurmans. 

De tent is open vanaf 19.30 uur. Kaarten à 15 euro via www.svmilsbeek.nl. Aan de kassa kosten ze 20 euro. Het feest is,, anders dan in een door Maas en Niersbode gepubliceerd persbericht werd vermeld, voor bezoekers van 18+.

Jos Gröniger
Meer berichten