Frisse blik festival: Jouw kans op een nieuwe baan, beroep of stage

  •   keer gelezen

GENNEP | Op zaterdag 11 juni organiseert de gemeente Gennep samen met meer dan 30 interessante regionale werkgevers een banenmarkt & beroepenoriëntatie: het Frisse Blik Festival Op het festival kun je kennismaken met interessante werkgevers en brancheverenigingen uit de regio. Er zijn kansen op een nieuwe baan, stage of leerwerktraject in vrijwel alle sectoren. Het festival vindt plaats tussen 10.00 uur en 1400 uur in het Elzendaalcollege in Gennep. De toegang is gratis. 

Maak een ronde langs alle stands met werkgevers. Wissel ervaringen uit met medewerkers, neem deel aan activiteiten en ontdek de branche die je écht interesseert. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch, toffe stageplek of gewoon heel erg nieuwsgierig bent, je bent van harte welkom. Op het Frisse Blik Festival kun je je volop oriënteren. 

De CV-dokter screent graag jouw CV en motivatiebrief. Ook heeft hij handige sollicitatietips voor je. Het leerwerkloket verzorgt loopbaanbegeleiding en er zijn twee workshops over succesvol solliciteren. 

Meer info
Voor meer info over de deelnemende organisaties en gratis toegang ga je naar deze website of die van de gemeente Gennep

Meer berichten