VV Heijen viert zaterdag en zondag het 90-jarig bestaan met toernooien voor bedrijven en Voetbal Extra.
VV Heijen viert zaterdag en zondag het 90-jarig bestaan met toernooien voor bedrijven en Voetbal Extra. Foto: Picasa

VV Heijen mag eindelijk de negentigste verjaardag vieren

Voetbal 753 keer gelezen

HEIJEN | Van uitstel komt toch geen afstel. VV Heijen (anno 1930) moest de festiviteiten rond de negentigste verjaardag wegens Corona twee jaar uitstellen, maar komend weekend kan de feestvlag op sportpark De Heikamp dan toch in top. Zaterdag is er het bekende Bedrijventoernooi, zondag is het complex gereserveerd voor het G-voetbal.

Zaterdag 18 juni wordt voor de 14e keer het Bedrijventoernooi gehouden. Vanaf 14.00 uur zullen diverse teams van bedrijven uit de regio de sportieve strijd met elkaar aangaan. Nieuw ten opzichte van de vorige edities is dat er dit jaar met ploegen van 7 personen wordt gespeeld. Direct na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking, waarna het programma wordt afgesloten met een feestavond met muziek van DJ Bullywully.
Zondag 19 juni is gereserveerd voor het G-voetbal. Er wordt een toernooi georganiseerd vanwege het feit dat er 50 jaar G-voetbal wordt gespeeld in de regio Gennep. Zo zijn er sinds 2013 meerdere G-teams actief binnen de voetbalvereniging Heijen, waarbij overigens enkele jaren geleden is besloten dat in Heijen de naam Voetbal Extra voor deze ploegen wordt gehanteerd. Maar liefst 21 teams maken deze zondag hun opwachting in Heijen. De wedstrijden starten om 10.00 uur.
Alle activiteiten vinden plaats op sportpark de Heikamp in Heijen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant