De Avond 4 Daagse Ottersum is er voor iedereen, kinderen en volwassenen kunnen meelopen..
De Avond 4 Daagse Ottersum is er voor iedereen, kinderen en volwassenen kunnen meelopen.. (Foto: KVW-Ottersum)

Avond 4 Daagse Ottersum is voor iedereen

  •   keer gelezen

OTTERSUM | Het aftellen is begonnen. Volgende week is Ottersum en omgeving in de ban van de avondvierdaagse Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juli kan er weer gewandeld worden door jong en oud in de gemeente Gennep.

Organisator Kindervakantiewerk Ottersum biedt voor de fanatieke wandelaars, of mensen die nog willen oefenen voor de Nijmeegse 4-daagse de afstand van 20 of 15 kilometer aan. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de route voor de 20 kilometer door alle dorpen van de gemeente Gennep loopt. Ook zijn er afstanden van 10 en 5 kilometer. En speciaal voor de allerkleinsten is er de snuffelroute van 2,5 kilometer. De start is dagelijks vanaf De Brink in Ottersum.

De starttijden zijn flexibel. Zie voor de tijden en routes per afstand www.avond4daagseottersum.nl. Onderweg worden er versnaperingen uitgedeeld en is er een mogelijkheid tot rusten. De wandelaars bepalen zelf of zij gebruikmaken van de rustplaats.

Op vrijdag wordt de Avond 4 Daagse afgesloten met een defilé, waar de wandelaars feestelijk binnen worden gehaald en de welverdiende medaille omgehangen krijgen. Aansluitend is er een feestavond op het St. Jozefplein in Ottersum.
De wandelkaarten zijn tot 3 juli te koop op www.avond4daagseottersum.nl.

Meer berichten