<p>Gaon! is het nieuwe tentfeest in de gemeente Gennep.</p>

Gaon! is het nieuwe tentfeest in de gemeente Gennep.

(Foto: Eigen foto)

Gaon! het nieuwe Gennepse tentfeest

  •   keer gelezen   Carnaval

VEN ZELDERHEIDE | In een unieke samenwerking slaan de gezamenlijke carnavalsverenigingen van de gemeente Gennep de handen ineen. De Waldkrekels, De Wortelpin, De Diepenkikkers, De Maskotters én het Bombakkes presenteren het evenement Gaon!! Jaarlijks doet de tent een andere plaats aan, maar steeds met hetzelfde concept: een openingsfeest voor de carnaval/vastelaovend met artiesten voor jong én oud. Dit jaar vindt de eerste editie van Gaon! plaats op zaterdag 13 november in Ven-Zelderheide. De tent wordt geplaatst op het terrein naast gemeenschapshuis De Uitkomst.

De gezamenlijke verengingen hebben als doel mensen samen te brengen in de vastelaovendtraditie. Door samen te werken kunnen ze de carnaval in de regio nog beter op de kaart zetten, en dat helpt ook bij de promotie van de individuele activiteiten van de verenigingen.
Een commissie met leden van de verschillende verenigingen is Gaon! de laatste maanden opgezet. Het sprekende logo in de vorm van een steek, met de kleuren van carnaval én de vijf verenigingen is hierbij de ‘kroon’ van onze samenwerking.
Voor de eerste editie in Ven-Zelderheide heeft de organisatie een aantal top-acts weten te strikken. Björn & Mieke, Live band: Anderkovver en DJ Otto Wunderbar treden er op. Kaarten zijn online te verkrijgen via www.gaon.website.

Jos Gröniger
Meer berichten