<p>De jubileumactiviteiten op BS De Grote Lier worden door Corona naar een later tijdstip verplaatst.</p>

De jubileumactiviteiten op BS De Grote Lier worden door Corona naar een later tijdstip verplaatst.

(Foto: Eigen foto)

BS De Grote Lier verplaatst jubileumfestiviteiten

  •   keer gelezen   Centrum

MOLENHOEK | Een tegenvaller voor de jubilerende basisschool De Grote Lier uit Molenhoek. De betrokkenen hadden zich veel voorgesteld van het 50-jarig bestaan, en zich voorgenomen om dat feest in de laatste maanden van het lopende schooljaar op aansprekende wijze af te sluiten. Vooralsnog blijft het Coronavirus echter ook voor de leden van de feestcommissie een sta-in-de-weg.

Gezien de stand van zaken van dit moment heeft de school daarom besloten om de meeste activiteiten naar het begin van het volgende schooljaar (2021-2022) te verplaatsen. Het gaat om de feestweek, de (zelf gemaakte) schoolfilm, het schoolreisje met de hele school, de tentoonstelling ‘50 jaar De Grote Lier’ en het uitbrengen van een feesteditie van het schoolblad Tierelier.

Koningsdag
De betrokkenen zijn verheugd dat Koningsdag, weliswaar in aangepaste vorm, wel doorgang kan vinden. Ook staat voor 30 april een leuke activiteit op het programma en zit ook voor juni nog een en ander in het vat.
Voor de huidige groepen 8 van De Grote Lier wordt een passend alternatief gezocht zodat deze leerlingen de Molenhoekse school niet in alle stilte hoeven te verlaten.

Jos Gröniger
Meer berichten