Helaas blijft de Niersstad ook in december verstoken van dit sfeervolle straatbeeld. De kerstmarkt is weer geschrapt.
Helaas blijft de Niersstad ook in december verstoken van dit sfeervolle straatbeeld. De kerstmarkt is weer geschrapt. (Foto: SumMmertime.)

SumMmertime schrapt kerstmarkt Gennep opnieuw

  •   keer gelezen   Centrum

GENNEP | De Coronapandemie laat ook SumMmertime niet ongemoeid. Nadat eerder dit jaar het zomerprogramma geannuleerd moest worden, schrapt de organisatie ook de traditionele Kerstmarkt. Het evenement was gepland voor zaterdag 11 en zondag 12 december.

‘Het is een enorme tegenvaller, teleurstellend en voor iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij ‘SumMmertime’, maar de veiligheid van bezoekers, standhouders en organisatie mag op geen enkele wijze in het gedrang komen’, aldus Arnold Jansen, de voorzitter van SumMmertime.

Hoop
Het programma voor het zomerfeuilleton SumMmertime kwam afgelopen twee zomers te vervallen. Ook de kerstmarkt van 2020 verviel door Corona.
Het bestuur koesterde stille hoop dat de kerstmarkt editie 2021 door kon gaan, maar door de huidige ontwikkelingen met de daarbij horende grote aantal besmettingen en de recent aangekondigde maatregelen was het evenement annuleren onvermijdelijk.
De organisatie zit niet bij de pakken neer, kijkt uit naar betere tijden. De hoop is gevestigd op 2022 met een zomerprogramma èn in december een kerstmarkt

Jos Gröniger
Meer berichten