Schrijen Afscheid en herinnering nodigt inwoners van de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar en Heumen uit.
Schrijen Afscheid en herinnering nodigt inwoners van de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar en Heumen uit. (Foto: Khosrork)

Informatie en binnenkijken bij Buitenplaats Zevenhutten

  •   keer gelezen   Human Interest

REGIO | Voor de inwoners van de gemeenten Gennep, Mook en Middelaar, Heumen en Malden staat op zondag 12 september de deur open bij Schrijen, afscheid en herinnering en Buitenplaats Zevenhutten. Tijdens het gastvrije verblijf op het centrum in Cuijk vernemen zij de informatie over imago en visie van Schrijen Afscheid en herinnering. Ook krijgen zij inzicht in de kosten van een uitvaart, en wordt antwoord gegeven op vragen zoals: ‘ik ben verzekerd bij Dela/Monuta of Yarden, mag ik dan kiezen wie mijn uitvaart regelt en verzorgt’.

Na het opdoen van de impressies wordt een lunch geserveerd. Deze wordt met liefde en aandacht wordt bereid in de keuken van Buitenplaats Zevenhutten, waar bezoekers deze dag rondgeleid worden en achter de schermen mogen kijken. Aanmelden kan via de website van www.schrijen.com of www.zevenhutten.nl. Geïnteresseerden die geen vervoer hebben, kunnen dat vooraf aangeven bij de aanmelding. Schrijen Afscheid en herinnering zorgt voor een oplossing.

Voor de inwoners van gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis en Bergen staan de deuren open zondag 17 oktober en voor de inwoners van de gemeenten Cuijk, Mill en Grave zondag 28 november. Informatie over onder andere de aanmelding volgt later.

Jos Gröniger
Meer berichten