De duofiets gaat de winterstalling in.
De duofiets gaat de winterstalling in. (Foto: Eigen foto)

Duofiets Mook en Middelaar staat weer in winterstalling

  •   keer gelezen   Human Interest

MOLENHOEK | Na een druk seizoen krijgen de duofietsen in de gemeente Mook en Middelaar de welverdiende rust.  De elektrische fietsen met trapondersteuning die in het seizoen gestationeerd zijn in Middelaar en Molenhoek gaan een paar maanden de winterstalling in. 

Afgelopen maanden waren de twee duofietsen in de gemeente Mook en Middelaar weer veelvuldig op pad. Op ongeveer 135 dagen heeft iemand binnen de gemeente gebruik gemaakt van de gratis mogelijkheid om een stukje te fietsen. Omdat de uitleen in oktober al erg daalt, neemt de Algemene Hulpdienst Mook, Molenhoek en Middelaar (AHDMMM) vanaf november steeds een pauze.
De beide duofietsen gaan voor enkele maanden achter slot en grendel. De winterslaap duurt tot in maart. Daags voor het aanbreken van de lente (zondag 20 maart 2022) zwaaien de duren van de stalling open en gaan de fietsen weer de weg op. Het seizoen duurt tot en met zondag 30 oktober. Mensen die een uitje willen plannen met de duofiets hebben ruim drie maanden tijd om na te denken over de bestemming. Wordt het een rondje Cuijk of Hatertse Vennen?
Fietsen kan in het nieuwe seizoen weer elke dag van 10.00 tot 17.00. En het reserveren blijft nog steeds eenvoudig. Surf naar www.ahdmmm.nl/duofiets. Onder het kopje Duofiets staat de benodigde informatie.

Jos Gröniger
Meer berichten