INGEZONDEN

‘Enorm bedankt voor jullie belangrijke inzet’

  •   keer gelezen   Ingezonden

Na meer dan 50 jaar wordt Snellen Horeca Service BV per 1 juni overgenomen door de firma Van Altena uit Wijchen.
Als er een onderneming in Gennep een pluim verdient voor haar betrokkenheid bij de gemeenschap dan is dat zeer zeker Snellen Horeca Groothandel. Ontelbare ondersteuningen bij evenementen, verenigingen en partijen, geen enkele club vertrok teleurgesteld uit het kantoor van Sjaak en later van Bas. Klaar staan voor de gemeenschap en altijd positief. De slogan Regionaal Betrokken was hen op het lijf geschreven.

Menig sporter, feestvierder en muzikant heeft zijn hobby kunnen uit oefenen door de belangrijke ondersteuning en sponsoring van Snellen Horeca Groothandel. Van de broodjes na de heilige mis met Hemelvaart, de stoelen bij de Mariakapel tot aan de Pleinfeesten. Flamingo’s volleybalfeesten, harmonie Unitas en Fidelitas de oprichting en garantstelling van de Mé.rtzitting. De Kéls- & Vrolliezittingen, ‘t Bombakkes, optochten, de jeugd- & seniorencarnaval. Van de biljartclubs, gildes, KBO, Norbertus, tot Vitesse’08. Het uitlenen van koelwagens en vrachtauto’s voor vele doeleinden. En al die kantines, buurthuizen, buurtverenigingen, de fustjes bier, de snacks; het is teveel om op te sommen zonder iets te vergeten, maar op elke manier waren ze enorm belangrijk. Doe het maar! Dat geeft weer eens aan wat (lokale) ondernemingen betekenen voor de gemeente en hun gemeenschap. Daar mogen we dankbaar voor zijn, en even bij stilstaan.

Heel begrijpelijk en een moedig besluit om deze tijd, waar bedrijven en fabrikanten fuseren en distributiecentra centraliseren, de keuze te maken om de Horeca groothandel over te zetten in een andere organisatie onder de firma van Altena uit Wijchen. Al weer een aantal jaren is Feestpakket op maat aan het groeien en dat vraagt steeds meer aandacht. Aandacht die Bas en Maaike en hun medewerkers willen blijven continueren en garanderen.

Gennep en omgeving mag trots zijn op oprichters Sjaak en Coby Snellen en op Bas en Maike Snellen. Wij wensen Bas en Maike en hun medewerkers veel succes met het ontwikkelen en uitbreiden van Feestpakket op Maat. Enorm bedankt voor jullie belangrijke inzet voor de gemeenschap in de Gennepse regio! 

Namens velen! 

Hay van Arensbergen, Gennep

Meer berichten