<p>De Gennepse harmonie Unitas et Fidelitas start, na de zomervakantie de cursus Basisvorming Muziek.</p>

De Gennepse harmonie Unitas et Fidelitas start, na de zomervakantie de cursus Basisvorming Muziek.

(Foto: Unitas et Fidelitas)

Gennepse harmonie start cursus Basisvorming Muziek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GENNEP | Zingen, bewegen, muzikale spelletjes, zelf muziek schrijven, blokfluit en kennismaken met andere instrumenten. Voor alle leerlingen uit de gemeente Gennep die op basisschool zitten verzorgt harmonie Unitas et Fidelitas na de zomervakantie de cursus Basisvorming Muziek.  

De  muziekdocente en bevoegd leerkracht basisonderwijs Colette Ermers brengt haar passie voor muziek met veel enthousiasme en geduld over op kinderen.
Dorien Holthuysen van harmonie Unitas et Fidelitas: “De basiscursus is er voor iedereen die muziek wil leren maken, al raden wij aan om te starten vanaf groep 4. Deze cursus zorgt voor een goede muzikale basis, en kunnen ze makkelijk doorstromen naar een ander instrument. Tijdens de cursus treden de kinderen ook op met de harmonie voor publiek. Doorgaans is dat bij het Nieuwjaarsconcert en de Voorspeelmiddag. Dat is goed voor de algemene ontwikkeling”

Informatie

De BVM-cursus worden gedurende één schooljaar, op donderdag gegeven in lessen van 40 minuten. De lesgroepjes bestaan uit maximaal acht kinderen. Meer informatie of aanmelden? Kijk op www.harmoniegennep.nl, mail naar info@harmoniegennep.nl of bel Dorien Holthuysen (06-18723703).

Jos Gröniger
Meer berichten