Hans Dulfer sluit de rij op dinsdag 31 augustus.
Hans Dulfer sluit de rij op dinsdag 31 augustus.

Roepaen Podium geeft lezers contante korting

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

OTTERSUM | Roepaen Podium staat deze weken stil bij het feit dat het al ruim twintig jaar concerten presenteert. De evenementenorganisatie viert dat met een actie voor de lezers van De Maas Driehoek, De Maas en Niersbode en Kliknieuws.nl. “Koop je tickets voor twee concerten die tot en met 31 augustus hier plaatsvinden, dan krijg je twintig euro retour. Cash in het handje”, zegt Tonnie Kuijpers van Roepaen Podium.

In het karakteristieke voormalig kloostercomplex in de gemeente Gennep hebben door de jaren muzikanten uit binnen- en buitenland op het podium gestaan. Ook was Roepaen het decor van tientallen festivals. Stichting Roepaen Podium zet die reeks voort, ook nadat het complex vorig jaar door initiatiefnemers Tonnie en Henriëtte Kuijpers is verkocht. Die nieuwe eigenaar biedt Roepaen Podium de ruimte voor het culturele programma, maar gaat binnenkort (september) aan een verbouwing beginnen. “We zijn op zoek naar een alternatieve locatie omdat we tijdens de verbouwingsperiode het programma willen voortzetten”, zegt Tonnie Kuijpers, die voor de (voorlopig) vijf laatste evenementen een actie bedacht heeft. Muziekliefhebbers die voor twee van deze evenementen tickets hebben, ontvangen op vertoon van de toegangsbewijzen twintig euro contant terug.
Tot en met dinsdag 31 augustus staat een handvol optredens op de kalender van Roepaen Podium. Zaterdagavond 21 augustus presenteert Grunge Garden er Nineties Rock Hits. Zondagmiddag verzorgt singer songwriter Celine Cairo een optreden. Op woensdagavond 25 augustus treden The Allman Brothers tijdens een undercoversessie op. Zondag 29 augustus is Tocar te horen. Hans Dulfer sluit op dinsdag 31 augustus de rij.

Jos Gröniger
Meer berichten