<p>Celebration Junior is zondag nog een keer te zien. De show wordt dan gepresenteerd in Middelaar.&nbsp;</p>

Celebration Junior is zondag nog een keer te zien. De show wordt dan gepresenteerd in Middelaar. 

(Foto: Marieke Lemmen)

Laatste kans, Celebration Junior zondag in De Koppel

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MIDDELAAR | De muzikale mini tournee Celebration Junior is zondag in zaal Trefpunt in Milsbeek zeer succesvol van start gegaan. De veelal jonge muzikanten, artiesten en dansers oogstten veel  waardering voor het geboden hoor- en schouwspel. Wie Celebration Junior nog eens of alsnog wil zien, kan zondag aanschuiven in MFC De Koppel in Middelaar.

De fanfare Crescendo uit Milsbeek en Muziekvereniging Middelaar hebben kinderen de mogelijkheid geboden muzieklessen te volgen. Muziek maken is leuk, maar ook nog eens goed voor de algehele ontwikkeling van jongeren.
Na maanden van voorbereidingen konden de jonge muzikanten, artiesten en dansers afgelopen weekend de vorderingen tonen. Voor de concerten Celebration Junior waren veertien nummers ingestudeerd. Ook nam het tamboerkorps deel. De voorstellingen werden gepresenteerd door Stan de Groot en Stijn Linders.
“Het was een topweekend”, zegt Tineke Rutten van fanfare Crescendo uit Middelaar, “Ik kan alleen maar aanraden te komen kijken en luisteren.”
Dat kan op zondag 17 oktober in MFC De Koppel aan de Dorpsstraat in Middelaar. Het concert begint om 15.00 uur. De zaal is om 14.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Koppel en Jeanette Derks, Burchtstraat 44 in Middelaar.

Jos Gröniger
Meer berichten