<p>De Thompson Bridge Band bijt zaterdag het spits af op Summmertime.</p>

De Thompson Bridge Band bijt zaterdag het spits af op Summmertime.

(Foto: Eigen foto)

SumMmertime keert terug met Thompson Bridge Band

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GENNEP | It’s SumMmertime again! Na twee jaren van noodgedwongen Corona-afwezigheid vindt er zaterdag 16 juli weer SumMmertime plaats op de Markt in hartje Gennep. In de afgeslankte reeks van vier SumMmertime-zaterdagen bijt de Thompson Bridge Band het programma af. 

Op zaterdag 16 juli trapt de Thompson Bridge Band het SumMmertimeseizoen af. Deze regionale bigband tekent voor een swingend programma met evergreens, latin, pop en dansbare muziek.
Op zaterdag 30 juli is het podium op de Markt voor Ierse muziek van de band Reel to Real. Zaterdag 13 augustus is er Blues in Nierstown, met oude bekenden als de Hans Tap Band, Let’s Go Banana’s en Jan Schwarte. Ter afsluiting staan de Markt en het Ellen Hoffmannplein op zaterdag 27 augustus in het teken van de Molukse dag. Vanaf 14.00 uur vindt er een scala aan optredens plaats van onder andere de Latina Soul en de Tifagroup. Ook is er een modeshow en zijn kramen met Molukse producten en gerechten.

Vaste begintijd
Alle optredens op de vier zaterdagen beginnen om 14.00 uur en duren tot 17.30 uur. Alleen de Molukse dag duurt tot 23.00 uur. Meer informatie over het programma is te vinden op www.summmertimegennep.com.

Jos Gröniger
Meer berichten