Anke Sonnemans op bezoek bij Luc Brouwens van PvdA
Anke Sonnemans op bezoek bij Luc Brouwens van PvdA

D66 Gennep: Vernieuwing begint bij jezelf!

  •   keer gelezen   Politiek

GENNEP | Samen met de vernieuwde lijst van D66 Gennep kwam ook de belofte ‘Wij gaan voor vernieuwing’. Het verkiezingsprogramma komt later in januari naar buiten, maar daarmee is wel aangegeven dat bestuurlijke vernieuwing een belangrijk punt is van D66 Gennep.

Belangrijk is de manier en het moment dat onze inwoners betrokken raken bij projecten. Dit moet vanaf het begin van het traject zijn en niet op het einde of symbolisch. Een ander aspect is de verbinding tussen de partijen.
Lijsttrekker Arjen Mehlkop: “Samen met de andere politieke partijen hebben we een belangrijke rol voor de toekomst van onze gemeente. Iedere partij vertegenwoordigt een groep inwoners van de gemeente Gennep. Ondanks de inhoudelijke verschillen betekent dit dat we samen steeds de verbinding moeten zoeken om een duurzame toekomst voor de gemeente te realiseren. Met dit in het achterhoofd heeft bakker Arts op verzoek van D66 gepersonaliseerde chocolaatjes gemaakt. In het weekend zijn lijsttrekker Arjen Mehlkop en fractievoorzitter Anke Sonnemans met de boodschap en de chocolaatjes op pad gegaan om de andere politieke partijen succes te wensen de komende campagne.

Jos Gröniger
Meer berichten