De locatie blijft hetzelfde (in het stadhuis aan de Markt), maar de naam verandert.
De locatie blijft hetzelfde (in het stadhuis aan de Markt), maar de naam verandert.

Oude vertrouwde VVV wordt Tourist Info Gennep

  •   keer gelezen   Toerisme

GENNEP | Het VVV informatieloket voor toeristen in de gemeente Gennep veranderde de laatste decennia met regelmaat van locatie. Terug op de begane grond van het historische stadhuis aan de Markt weet iedereen de VVV goed te vinden. Toch staat er weer een verandering op til. Vanaf volgende week vrijdag heet de VVV anders. Tourist Info Gennep is de nieuwe naam!

De nieuwe naam dekt nog meer de lading van haar dienstverlening en dat willen de vrijwilligers graag laten zien aan de inwoners en bezoekers van de gemeente Gennep. Een nieuwe naam, een nieuw logo, nieuwe uitingen en dit allemaal in het prachtige oude stadhuis aan de Markt in Gennep. Een informatiecentrum met binnen een frisse uitstraling, aangepast aan deze tijd.

Veelzijdig

Toerist in de gemeente Gennep of inwoner, een bezoek aan de Tourist Info Gennep levert iedereen verrassend veel op: tips voor evenementen, overnachtingen, groeps- of familie-uitjes, de nieuwste fiets- en wandelkaarten met routes door onze prachtige natuurgebieden. Ook zijn eronder andere cadeaukaarten, streekproducten, boeken en keramische artikelen te koop.
Regelmatig zal een deel van het werk van verschillende kunstenaars uit de gemeente Gennep worden getoond. Om te beginnen de cartoons van Ottersummer Marc-Jan Janssen.

Opening

Op vrijdag 28 mei wordt het informatiecentrum officieel geopend door wethouder voor onder andere Recreatie en Toerisme, Janine van Hulsteijn. In het Pinksterweekend, wordt er al een aantal dagen ‘warm gedraaid’.

Acties voor jeugd

Ter gelegenheid van de opening van het vernieuwde informatiecentrum wordt er voor de kinderen uit de gemeente Gennep een kleurplaatwedstrijd georganiseerd. Op alle scholen worden kleurplaten van het mooie, historische stadhuis Gennep uitgedeeld. Deze ingekleurde tekeningen kunnen tijdens het openingsweekend ingeleverd worden bij de Touriste Info Gennep. Voor de kinderen die dat leuk vinden is er ook een speurtocht door het historische centrum van Gennep.

Voor meer informatie surf naar www.visitgennep.nl of e-mail naar touristinfo@visitgennep.nl.

Jos Gröniger
Meer berichten