<p>Vocalgroup Goldies is een van de deelnemende koren aan het Corona-afscheidsconcert.</p>

Vocalgroup Goldies is een van de deelnemende koren aan het Corona-afscheidsconcert.

(Foto: Eigen foto)

Koren verzorgen Corona-afscheidsconcert op Markt

  •   keer gelezen   Verenigingen

GENNEP | Vijf Gennepse koren laten weer van zich horen op zaterdag 28 mei op de Markt in Gennep. Sinds de coronaversoepelingen het weer toegelaten hebben, zijn de koren weer de repetities gestart en werden de voorbereidingen op een gezamenlijk concert in gang gezet.

Hoe dat uitgepakt heeft willen de koren graag laten horen bij het Corona-afscheidsconcert dat zaterdagmiddag plaatsvindt op de Markt in Gennep.  Daar Een zeer afwisselend programma staat de toehoorder te wachten met uiteenlopende muziek van klassiek tot pop van meezingers tot musical.
Op initiatief van het Genneps Vocaal Ensemble hebben Vocalgroup Goldies, Popkoor Cheers, Smartlappenkoor Suuk-7 en Con Colore zich intensief voorbereid op dit optreden. Zij willen laten horen hoe zij met hun hobby en hun zang bezig zijn en wellicht het publiek stimuleren om ook te gaan zingen. En dat is zeer goed voor de sociale contacten en bovenal voor het eigen welbevinden. Het GVE opent het concert met een bijzonder nummer, voorafgaande aan het eigenlijke optreden en For the fallen, waarin de gevallenen van zinloze oorlogen herdacht worden, alsmede de vele duizenden die ontvallen zijn door Corona.

Het Corona-afscheidsconcert op zaterdag 28 mei vindt plaats op de Markt in hartje Niersstad. Het concert begint om 13.50 uur en duurt tot 17.00 uur.

Jos Gröniger
Meer berichten