Robin Schamp speelt volgend seizoen voor SIOL.
Robin Schamp speelt volgend seizoen voor SIOL. Foto: Blauw Wit Nijmegen

Ambitieus SIOL trekt aanvaller Schamp aan en haalt Maassen terug

Voetbal 1.825 keer gelezen

KATWIJK | SIOL heeft de aanvalslinie voor het volgend seizoen voorzien van een flinke impuls. Van Blauw Wit Nijmegen komt Robin Schamp (26). Daarnaast haalt SIOL oud-speler Noud Maassen (22) terug van Olympia’18. 

Schamp speelde de laatste jaren voor Blauw Wit, maar woont inmiddels ruim een jaar samen met zijn vriendin in Cuijk. Reden om de overstap te maken naar SIOL, waar hij wordt herenigd met trainer Dinand van Haren, die eerder zijn coach was bij Blauw Wit. Schamp was ook actief voor Krayenhoff. “Robin kan op meerdere posities in de aanval of op het middenveld spelen, heeft een goede individuele actie en vooral scorend vermogen”, aldus Van Haren. “We zijn als technische staf ook in deze tijd continue bezig om onze selectie te versterken en dan is dit wel mooi nieuws.”

Terugkeer Noud Maassen
SIOL maakte eveneens bekend dat Noud Maassen na de zomer weer terugkeert bij SIOL. De 22-jarige Oeffeltenaar vertrok in 2019 naar Olympia’18, na eerder gespeeld te hebben voor JVC Cuijk zat1. “Het is mooi dat Noud weer terug is bij SIOL en, met een stukje extra ervaring in de tweede en derde klasse, bij kan dragen aan de ambities van onze club”, klinkt het in Katwijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant