Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Kliksport Voetbalquiz plaats.
Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Kliksport Voetbalquiz plaats. (Foto: Kliksport)

‘Avesteyn’ winnaar Kliksport Voetbalquiz 2021

  •   keer gelezen   Voetbal

GENNEP | Team Avesteyn is de winnaar geworden van de Kliksport Voetbalquiz 2021. Het team van captain Rick Vissers zette een knappe tijd neer. Zij deden ‘slechts’ 1.07 over de quiz over het regionale amateurvoetbal in Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg. Daarmee was het zevental zes minuten sneller dan het BSBV’1-12 van Jordy van Outvorst. Nummer drie werd SCF Berghem (Danny van den Heuvel) met een tijd van 1.19.

De top-5 wordt vervolmaakt door ‘Een Paaspopwedstrijd’ (Sander Jonkers) met een tijd van 1.28 en Swilly Rovers (Rens van der Heijden), dat 1.36 nodig had om de elf hoofdstukken succesvol te doorlopen.

Winnaars
Het winnende team -bestaande uit Dries Heerkens, Tjeu Adank, Stan Bosch, Mike Strik, Martijn Swartjes, Stan de Laat en Rick Vissers- wint een Barbecuebon voor tien personen (t.w.v. 150 euro) van Partyservice in Stijl uit Oss. De nummers twee (Jordy van Outvorst, Erik den Brok, Nick Tiellemans en René van Outvorst) kunnen binnenkort een waardecheque à 100 euro voor ‘eats & drinks’ gaan verzilveren bij Beachclub De Maashorst in Schaijk. Het speciaal bierpakket gaat naar Danny van den Heuvel van SCF Berghem, Sander Jonkers wint een tegoedbon van Sport 2000 Van Neerveen en de wedstrijdbal van Johan Cruijff Sports vindt een plekje bij de vriendengroep van Rens van der Heijden. De andere wedstrijdbal is verloot en gaat naar De Snipers, het team van Boi Kennis.

Leuke reacties
In totaal schreven 37 teams zich in voor de Kliksport Voetbalquiz 2021. “Wij bedanken iedereen voor hun deelname. We hebben al wat leuke reacties en waardevolle feedback ontvangen. Wellicht gaan we namens Kliksport elk jaar een dergelijke quiz organiseren”, aldus Martijn Schwillens, Leon Voskamp en Peter Kuijpers namens de Kliksport-redactie. “Uiteraard zijn we snel weer elk weekend lang de lijn te vinden, zodat we jullie weer kunnen voorzien van de wedstrijdverslagen en andere interessante nieuwtjes van de verschillende clubs en klassen uit ons gebied.”

Top-10
De top tien van de Kliksport Voetbalquiz 2021 is als volgt:
1. Avesteyn         1.07
2. BSBV’1-12         1.13
3. SCF Berghem         1.19
4. Een Paaspopwedstrijd        1.28
5. Swilly Rovers                1.36
6. Erik de Groot                1.39
7. Team Roel Bongers                1.42
8. D’n Beitel & Friends        1.47
9. De Snipers                        1.48
10. Berghem Sport                1.49      
      Vense Boys                1.49

Meer berichten